Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 1 392 2240 - Fax: +36 1 392 2571
hun-flag eng-flag

EDI előnyök

Megbízhatóság és gyorsaság

Az elektronikus adattovábbítás fölöslegessé teszi az adatok másolását egyik papír dokumentumról a másikra, vagy az adatok manuális begépelését papírdokumentumokról. Minden manuális adatbevitel hibaforrást jelent a dokumentumkezelés folyamatában. A papír alapú dokumentumkezelésben minimum egyszer kell elvégezni a manuális adatbevitelt az adatok számítógépre vitele esetében. EDI szolgáltatás alkalmazásakor viszont az adatok megbízhatósága jelentősen javul, mert az elektronikus adatok rendszerint adatbázisból származnak, ahol azokat az előzetes felvitelkor megfelelő módon ellenőrizték. 

Ha több partner vesz részt az elektronikus dokumentumok kezelésében és mindegyik partner adatokat ad hozzá a dokumentumokhoz egyik sem tudja megváltoztatni az előzőleg mások által felvitt adatokat.

Az EDI dokumentumok elektronikus továbbítása a partnerek között jelentősen felgyorsul. Az EDI szolgáltatás gyorsasága miatt a tervezési periódusok rövidebbek lehetnek ezért az áru és pénzforgalmat pontosabban lehet ütemezni.

EDIPORT

Tovább

EDI szójegyzék

Tovább

EDI anyagok

Tovább
edi-logo-footer

 

További érdeklődés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Térkép

Elérhetőségek

H-1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29-33.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 1 392 2240, +36 1 392 2241
fax-icon
+36 1 392 2571
MENÜ